[5 TIPS UNTUK PLUS SIZE]: Tampil Langsing Penuh Bergaya…

Memilih busana yang sesuai untuk anda yang bertubuh plus size selalunya agak sukar. Kebiasaannya pakaian yang dipakai akan nampak ketat sehingga menonjolkan lemak-lemak yang berlebihan di bahagian tubuh. Sementara itu, jika pakaian itu terlalu longgar, tubuh anda akan kelihatan lebih besar berbanding saiz asal. Jadi untuk mengatasinya, wanita yang memiliki tubuh plus size perlulah meneliti serta memilih material yang terbaik, potongan yang sesuai serta motif busana yang tepat untuk memberikan ilusi lebih langsing dalam menggayakan sesuatu rekaan. Namun, anda dinasihatkan supaya tidak terlalu takut untuk bermain dengan fesyen untuk tampil lebih cantik dan menawan. Semak 5 tips yang sesuai untuk anda yang memiliki tubuh plus size ini.

Continue reading “[5 TIPS UNTUK PLUS SIZE]: Tampil Langsing Penuh Bergaya…”

[MEGA CLEARANCE SALE]: Semua item berharga RM50 sahaja!

OHMAIGADDD…!!! 2017 MEGA CLEARANCE SALE SEDANG BERLANGSUNG DI COLOR BLAST…ADE LEBIH 11,000 PASANG DESIGN2 BARU UNTUK DIHABISKAN SEMENTARA STOCK MASIH ADA.. YAAA SEMUA ITEM RM50 SAHAJA…!!!
.
.
.
“YAA AMPUN! BUAT HAL BETULLAH COLOR BLAST NIE… KALAU SEMUA HARGA RM50, TERPAKSALAH SIS JALANKAN MODUS OPERANDI NIPISKAN DOMPET EN SHUBEN LAGI KALINI.. HIHIHI”

Continue reading “[MEGA CLEARANCE SALE]: Semua item berharga RM50 sahaja!”

[TIPS COLOR BLAST]: 9 cara untuk atasi stress di tempat kerja!

Stress adalah keadaan jiwa yang paling popular di abad ini. Cuba anda ingat kembali, berapa ramai orang yang anda temui mengatakan bahawa mereka sedang mengalami stress atau mungkin anda sendiri sedang mengalaminya? Stress bukan suatu penyakit, tetapi jika anda tidak dapat mengatasinya dalam waktu tertentu, ia akan memberikan impak yang negatif kepada kesihatan. Jika kita tidak berusaha untuk mengawalnya, lama kelamaan kadar stress yang tinggi akan menyebabkan anda tidak bersemangat untuk ke tempat kerja.

Continue reading “[TIPS COLOR BLAST]: 9 cara untuk atasi stress di tempat kerja!”

[TINGGAL 3 HARI LAGI..!!!]: Ayuh, Malaysiaku Sale bakal berakhir…..

Cepat uolss! Sempat lagi kalau nak grab harga diskaun vavavoommm nie… Boss sis dah bagi hint, tinggal 3 hari je lagi sebelum semua design akan kembali kepada harga asal. Sebelum melepas, haruslah pantasss okey!

.

.

Dapatkan koleksi ini serta pelbagai design lain melalui website kami https://colorblast.my/ atau anda juga boleh follow Instagram https://www.instagram.com/colorblastcloset/ untuk info dari semasa ke semasa.

[AYUH, MALAYSIAKU!]: Makin lama makin rancak, mana boleh tahan…!!!

Amboiiiii…nampaknya, sempena sambutan Bulan Kemerdekaan dan Hari Malaysia makin lama makin rancak, makin panas, makin masyukkk Color Blast nie tau! Crazy Sale Markdown ni memang tak kan dapat kat tempat lain punyalah. Sis berani potong jari, ehh (potong kuku jer) kalau uols jumpa sale gila-gila macam ni kat tempat lain. So, apa yang menarik sangat tu? Jom uolsss, cekidaut apa yang best yang korang boleh grab barang sehelai dua. Nak pulak sekarang kan musim orang kawen. Mesti uolsss dapat banyak undangan kawen. Tapi blur nak pakai baju mana kan…hehehe

Continue reading “[AYUH, MALAYSIAKU!]: Makin lama makin rancak, mana boleh tahan…!!!”

[MERDEKA SALE]: JIMAT SEHINGGA 30%!!!

Sempena sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-60 tahun serta Hari Malaysia yang bakal disambut tidak lama lagi, Color Blast Closet sekali lagi mahu membuka peluang keemasan buat semua untuk membeli-belah demi memberi ganjaran kepada diri sendiri sambil menyambut hari yang penuh bermakna bagi seluruh rakyat Malaysia.

Continue reading “[MERDEKA SALE]: JIMAT SEHINGGA 30%!!!”

[EIDUL ADHA SERIES]: EMANSIPASI WANITA, KARYA CINTA DAN PENGORBANAN.

Hari Raya Aidiladha mempunyai makna yang cukup besar kepada seluruh umat Islam di dunia. Salah satu keistimewaan Aidiladha ialah ibadat korban. Sempena sambutan Aidil Adha yang bakal berlangsung tidak lama lagi, kempen editorial yang dibawakan ini dilakukan bagi menghargai dan memperingati kesucian makluk yang dijadikan korban. Buat golongan Hawa yang sentiasa ingin tampil penuh gaya di hari Lebaran nanti, Color Blast membawakan kelainan yang pastinya memukau setiap mata yang memandang.

Norah Pleated, dengan potongan yang cukup moden, diserikan dengan kemewahan fabrik yang berkualiti serta menjanjikan kelainan buat si pemakai. Gaya feminin si gadis dapat diserlahkan dengan rona lembut dan semulajadi yang cukup menggoda.

Hari Lebaran anda akan lebih dirasai dengan kemeriahan sambutan Aidil Adha yang cukup bermakna. Paloma Kurung dengan keunikan ruffle pada bahagian hujung lengan dan bawah baju melengkapkan lagi pesona cinta si dia.

Buat si gadis jelita yang inginkan penampilan yang tampak manja dan bersahaja di hari nan indah, Daisy Peplum mampu menyuntik 1001 elemen penuh ceria. Keindahan kombinasi warna dan corak pastinya meninggalkan momen cinta cukup bermakna.

Jangan lepaskan peluang anda untuk berhari raya penuh bergaya.Lawati laman web kami https://colorblast.my/ atau follow Instagram kami @colorblastcloset untuk melihat pelbagai pilihan yang mampu milik untuk Hari Lebaran anda nanti.

[ NEW DESIGN IN THE HOUSE…!!!]: SOFISTIKATED PALOMA KURUNG MODEN

Wanita seringkali dianggap sebagai icon fashionista. Gaya feminine menunjukkan sisi kecantikan seorang wanita. Buat wanita yang seringkali menggayakan rekaan baju kurung untuk sebarang acara sama ada ke pejabat ataupun ke kampus, rekaan terkini Paloma Kurung ini sememangnya dinanti-nantikan untuk golongan Hawa di luar sana.

Continue reading “[ NEW DESIGN IN THE HOUSE…!!!]: SOFISTIKATED PALOMA KURUNG MODEN”