[MEGA CLEARANCE SALE]: Semua item berharga RM50 sahaja!

OHMAIGADDD…!!! 2017 MEGA CLEARANCE SALE SEDANG BERLANGSUNG DI COLOR BLAST…ADE LEBIH 11,000 PASANG DESIGN2 BARU UNTUK DIHABISKAN SEMENTARA STOCK MASIH ADA.. YAAA SEMUA ITEM RM50 SAHAJA…!!!
.
.
.
“YAA AMPUN! BUAT HAL BETULLAH COLOR BLAST NIE… KALAU SEMUA HARGA RM50, TERPAKSALAH SIS JALANKAN MODUS OPERANDI NIPISKAN DOMPET EN SHUBEN LAGI KALINI.. HIHIHI”

Awak semua mesti familiar dengan ayat di atas kan? Ok, buat anda yang masih belum mendapatkan koleksi terbaharu Color Blast dengan harga RM50 (tidak termasuk GST) di dalam tab MEGA CLEARANCE SALE dan jangan lepaskan peluang ini. Bermula 27 Oktober sehingga 30 November 2017, dengan harga yang cukup berpatutan di samping design dan rekaan yang cukup menawan pastinya membuatkan hari-hari anda ceria dan bersemangat apabila di waktu pejabat, majlis kenduri, program keraian dan banyak lagi.

Buat anda yang tertanya-tanya berkenaan harga di banner RM50, namun di website www.colorblast.my berharga RM53 (ini kerana sudah termasuk GST). Jadi, jangan stress lagi memikirkannya. Apa kata anda rebut peluang untuk mendapatkan koleksi kegemaran anda dengan harga yang sangat berpatutan dan jimat ini sebelum kehabisan.

Anda boleh dapatkan melalui laman web www.colorblast atau boleh datang terus ke Butik Color Blast bertempat di Alam Avenue 1, Shah Alam. Selain itu, anda juga boleh menghubungi senarai Personal Shopper (PS) kesayangan kami untuk membuat pembeli untuk kod-kod seperti berikut kerana stok hanya berada di tangan mereka:

CODE: 178AA / 178SK

CODE: 175AA / 175NK

CODE: 174AA / 174LK

173AA / 173AK

SENARAI PERSONAL SHOPPER (PS) COLOR BLAST CLOSET

Jadi, jengan lepaskan peluang ini. Selagi stok masih ada!

4 thoughts on “[MEGA CLEARANCE SALE]: Semua item berharga RM50 sahaja!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.