(TIPS DAN INSPIRASI): 9 Gaya Versatile, Ranggi dan Kasual Wanita Urban

Sebut sahaja mengenai fesyen, kasual dan ringkas pastinya menjadi pilihan ramai ketika ini kerana selain mudah untuk digayakan, ia juga memberi ruang untuk mereka bergiat aktif dan riang. Seiring dengan arus kemodenan, hari ini bukan sahaja wanita yang ingin sentiasa kelihatan cantik dan bergaya tetapi lelaki juga sudah dilihat semakin bijak bergaya untuk tampil menawan.

Bagi muslimah, pemilihan busana menarik dengan perincian ringkas merupakan gaya terbaik yang mudah disuai padan dengan pemilihan tudung. Selain mampu menyerlahkan keanggunan si pemakai, ia juga dilihat seiring dengan trend terkini di mana gaya kasual dilihat menjadi pilihan utama kaum wanita hari ini. Di samping mampu memberikan gaya yang amat berbeza kepada si pemakai, ia juga dilihat memberi gaya yang amat bersahaja.

Khusus untuk mereka yang sukakan gaya dengan rekaan kontemporari, Color Blast ingin berkongsi gaya dan inspirasi buat anda yang gemarkan fesyen. Namun, pastikan ke mana sahaja destinasi dituju, pemilihan pakaian yang bersesuaian dengan imej perlu dititikberatkan apatah lagi kesederhanaan dan sopan menjadi elemen penting untuk bergaya hari ini.

GAYA 1:

GAYA 2:

GAYA 3:

GAYA 4:

GAYA 5:

GAYA 6:

GAYA 7:

GAYA 8:

GAYA 9:

Jadi, apa kata anda lihat koleksi Juwita Cardi Blouse dari Color Blast untuk membantu anda tampil lebih santai dan bergaya. Untuk kepuasan anda, anda boleh datang terus ke butik kami di Shah alam, atau layari Facebook dan Instagram Color Blast Closet untuk sebarang info dan maklumat lanjut. Untuk sebarang pembelian, anda boleh lawati laman web kami www.colorblast.my.

Leave a Reply

Your email address will not be published.