[MERDEKA SALE]: JIMAT SEHINGGA 30%!!!

Sempena sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-60 tahun serta Hari Malaysia yang bakal disambut tidak lama lagi, Color Blast Closet sekali lagi mahu membuka peluang keemasan buat semua untuk membeli-belah demi memberi ganjaran kepada diri sendiri sambil menyambut hari yang penuh bermakna bagi seluruh rakyat Malaysia.

Bermula pada 5 September 2017 sehingga 17 September 2017, sambutan yang berlangsung selama 13 hari ini membuka peluang untuk anda memilih design-design terkini yang pastinya memberikan kegembiraan buat anda semua.

Dengan menawarkan pelbagai seleksi pilihan ramai seperti Daisy Peplum, Adelia Dress, Paloma Kurung, Suri Kurung, Nabila Dress serta Cardi Blouse dengan potongan harga sehingga 30% pastinya memberikan tarikan hebat istimewa untuk pembelian secara online dan walk in.

Apa tunggu lagi, jangan lupa untuk ajak rakan-rakan anda & saudara mara datang bershopping ke Butik Color Blast yang terletak di Alam Avenue, Shah Alam. Anda juga boleh melayari laman web kami www.colorblast.my untuk pembelian secara atas talian.

Anda semua pastinya berpuas hati dan dapat banyak berjimat dari diskaun-diskaun yang kami tawarkan. Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan semua design yang terpilih dengan harga istimewa yang telah ditawarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.